Ingrediente: un pachet de foi pentru prajitura de cacao din comert, 2 plicuri Creme Ole cu gust de ciocolata, 400 ml lapte, 400 gr frisca Creme Patisserie.
Se face o crema prin mixarea ingredientelor de mai sus, initial la o viteza mica pe urma la viteza mare pana se ingroasa bine crema. Se desface pachetul de foi, se insiropeaza fiecare foaie cu un sirop facut din 400 gr apa, 7 linguri zahar si 2 plicuri capucino si se umplu cu crema de mai sus.
Peste ultima foaie se toarna o glazura preparata din 150 ml frisca Creme Pariserie si 200 gr ciocolata cu lapte.
Se pune la rece si dupa ce este intarita putin glazura se taie si se orneaza cu fulgi de nuca de cocos.
Vai ce bine arata…si ce pofta mi-ai facut de dulceee:)
Weekend placut in continuare
Merci Bianca. Acum dupa degustare am ajuns la concluzia ca foile merg si neansiropate, se inmoaie de la crema. Ale mele erau cam „beton” si am considerat ca necesita o baita cu sirop.
Ori ai facut prajituri, ori nu, arata excelent. O dupa amiaza placuta