Ingrediente: Pentru blat am folosit „Foi de prajitura de cacao” din comert.
Pentru crema: 4 linguri de zahar, 1/2 l de lapte, 1 plic budinca vanilie, 4 linguri de nuca de cocos, 2 oua, 1/2 pachet de unt
Pentru glazura: 100 gr de ciocolata amaruie, 2 linguri ulei
Mod de preparare: Se fierbe nuca de cocos cu 400 ml lapte, Ouale se freaca cu zaharul pana devin spuma , se adauga laptele ramas peste oua si praful de budinca. Se mixeaza bine dupa care se dauaga peste nuca de cocos cu cele 400 ml lapte si se lasa pe foc pana se ingroasa. Dupa ce s-a mai racit se adauga untul.
Se umplu foile cu aceasta crema iar deasupra se pune glazura de ciocolata.
Reteta este preluata de la Nela, multumesc.
foarte bine arata ghiocel,delicioasa!ce parere a avut sip de ea?
@alison-sip a mancat cateva bucati si cand a vazut ca pentru sedinta foto o si ornez a fost nemultumit ca pe cea mancata de el nu am facut-o asa de frumoasa.
Extraordinar de bine arata prajiturica.Am notat reteta,sigur o voi face!
@Vio-chiar este buna si merge repede. O s-o incerc si cu alte combinatii de foi si creme.
foarte buna:p