Musaca de cartofi I

Ingrediente: 4 cartofi mari, 1/2 kg carne tocata , o ceapa mica, un ou, sare, piper, verdeata, bulion pasta

Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si taie rondele. Carnea se caleste cu ceapa tocata marunt, se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putin la racit dupa care se amesteca cu un ou crud si verdeata. O forma rezistenta la foc se unge cu putin ulei, se aseaza un rand de cartofi, se adauga putin bulion, se pune carnea, alt strat de cartofi. Se adauga bulion si cateva bucatele de unt.

Forma se acopera cu folie si se introduce in cuptorul preancalzit. Cand este aproape gata, cca 30 minute,  se ia folia si se mai lasa cateva minute pentru a se rumeni la suprafata. Se serveste cu muraturi.

11 thoughts on “Musaca de cartofi I”

  1. In materie de musaca, sotul meu este foarte fem. Cartofii NU trebuie sa fie fierti. Si asa fac. Cu cartofi cruzi. Atunci cind fac cu cartofi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *