Fursecuri cu dulceata

Astazi am bantuit pe Retete in imagini si am executat niste fursecuri cu dulceata, usor de facut si cu putine de prin camara.

Ingrediente: 300 gr faina, 1 ou, 180 gr margarina, 100 gr zahar pudra, o lingurita praf de copt, un praf de sare, dulceata

Mod de preparare: se face spuma zaharul pudra cu margarina,

peste care se adauga faina amestecata cu o lingura praf de copt si un galbenus.

Se framanta aluatul pana faina este incorporata in totalitate. Aluatul se tine la frigider cca 30 min. Se scoate de la rece, se iau bucatele din aluat, se fac bilute care se pun in tava acoperita cu hartie de copt. Se preseaza la mijloc si se pune dulceata. Se coc in cuptor preancalzit cca 15 min la temperatura medie. Dupa ce se scot din cuptor se lasa sa se racoreas si se pudreaza cu zahar pudra.

Distribuie pe:

3 comentarii la „Fursecuri cu dulceata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *