Ingrediente: 2 cornuri, 1/2 pachet unt, branza telemea dupa gust
Mod de preparare: se taie cornurile in doua si se scobesc de miez cu un cutit cu lama ascutita. Avem grija sa pastram miez pentru capac la corn. Untul se freaca spuma, se amesteca cu branza telemea rasa pe razatoarea cu ochiuri mari si cu miezul din corn. Se poate adauga boia pentru culoare. Se umplu cornurile cu aceasta compozitie si se pune capacul. Se ung cu unt, se presara telemea rasa si se aseaza in tava unsa cu unt. Se tin la cuptorul preancalzit, cca 10 minute in functie de cuptorul fiecareia. Este bine sa ne uitam din cand in cand sa nu se prajeasca prea tare. Se servesc calde ca aperitiv.
eu am mancat de-astea…de asta nu a putut Ghiocel sa le pozeze mai devreme, ca atunci cand a facut le-am mancat pe toate:) delicioase:*
Ha, ha, ha! Mai face mama.