Bagheta umpluta

Pentru ca aveam chef sa fac ceva si luasem o bagheta de dimineata, m-am gandit sa ma inspirat de la Teo si am inceput sa caut prin frigider. Cum nu aveam ingredientele propuse, am incercat sa fac o compozitie proprie.

Ingrediente: o bagheta, o cutie mica pate de pui, trei castraveti murati, jumatate de ardei gras rosu, doua oua fierte, 100 gr salam mai putin gras, doua linguri smantana, sare si piper.

Mod de preparare: se taie bagheta in doua si cu o lingurita cu coada lunga se scobeste de miez, care se strange intr-un castron. Se freaca bine pateul, se adauga castravetele, ardeiul si salamul taiat cubulete. Se pune si miezul de bagheta, se amesteca in continuare, se adauga doua linguri de smantana si ouale tocate marunt. Se condimenteaza dupa preferinta. Se incepe umplerea  jumatatilor de bagheta indesand bine compozitia. Se lasa pana a doua zi la frigider cand se serveste taiata felii.

Este un aperitiv aspectuos si gustos. O sa incerc si cu alte compozitii.

5 comentarii la „Bagheta umpluta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *