Pulpe de pui cu cartofi, la tava

Ingrediente: cartofi cat sa umple bine fundul tavii, o tavita de pulpe de pui, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: se pune ulei intr-o tava astfel incat sa o acopere bine. Se taie cartofii dupa preferinta si se aseaza uniform in tava. Se toarna cca o jumatate de cana de apa deasupra, cat sa nu acopere cartofii. Se freaca pulpele de pui cu condimente preferate. Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu felii de  usturoi. Se da la cuptor cca  45 de min, pana cartofii sunt gata si pulpele fripte bine. Pe la mijocul intervalului se intoarce carnea.

Reteta preluata de la Teo, unde se vad si imagini pe etape.

7 comentarii la „Pulpe de pui cu cartofi, la tava”

  1. buna ziua! delicios blog!Va rog frumos,imi puteti spune si mie cum se poate pune o fotografie pe wordpress,caci eu nu am reusit in nici un fel! multumesc !
    Ana

  2. 2.buna ziua! delicios blog!Va rog frumos,imi puteti spune si mie cum se poate pune o fotografie pe wordpress,caci eu nu am reusit in nici un fel! multumesc !
    Ana

    raspuns: in admin posts/add new/ chenarul sa fie pe visual , linga upload/insert prima iconita este de uplodat poze. sper sa iti fie de folos

  3. Pentru astazi am luat un pui si acelasi lucru vroiamsa fac
    cu el.La cuptor cu cartofi.fiindca am vazut aceasta reteta am sa fac la fel si eu.Multumesc pentru reteta si stiam eu ca pentru asta sunt buni prietenii.ai ce invata de la ei.

  4. @maria-ai perfecta dreptate. Spor la treaba si pofta buna. Cu cate bunatati prepari tu ai putea sa-ti faci blog, ar fi util multor doamne si domnisoare. Pupici de aici de departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *