Pentru ca fasolea sa fiarba mai repede, sarea se adauga numai la sfarsit;
Pentru a se inlatura mirosul de varza, in apa in care fierbe se pune o felie de paine neagra;
Pentru ca uleiul sa nu mai sara la prajit, se pune in el putina sare sau coaja de cartof spalata;
Daca dulceata din camara a inceput sa mucegaiasca, se deschide borcanul, se ia cu o lingura mucegaiul de deasupra, apoi se pune dulceata la fiert. Se lasa sa dea un clocot dupa care se toarna in borcanul curat;
Mierea zaharisita nu se arunca. Se introduce borcanul intr-un vas cu apa si se pune la fiert. In timp ce apa se incalzeste, se amesteca mierea.
6 comentarii la „Sfaturi practice”
Multumim pentru sfaturi.
Unele chiar imi sunt utile.
Multumim pentru sfaturi.
Unele chiar imi sunt utile.
Bine ai venit pe blog lorrena. Ma bucur cand pot sa fiu de folos.
chiar utile, merci si eu :)
Cu drag si tie
Bine de ştiut. Unele din sfaturi le-am primit şi eu de la mama, nu am ştiut însă de „remediul” uleiului ce sare. Mulţumesc frumos!
…sper sa nu fi facut cineva greseala de a arunca mierea zaharisita. Doar mierea NATURALA cristalizeaza!