Ingrediente: 100 gr spanac, 1 capatana salata verde, 1 ceapa mica sau cateva fire de ceapa verde, 4-5 ridichi rosii, 80 gr cascaval, 2 linguri otet, zeama de lamaie, 5 linguri de ulei de floarea soarelui sau 3 de masline, sare si piper iar cine doreste 20 gr chimen
Mod de preparare: Se curata si se spala foarte bine verdeturile. Se taie salata si spanacul in bucati mici, se taie ceapa si ridichile. Se aseaza salata pe un platou sau intr-un bol de sticla. Se amesteca uleiul, zeama de lamaie, otetul si se da gust presarand sare si piper. Se toarna peste salata dupa care se presara cascavalul ras.
La capitolul salate de cruditati, fantezia nu are limite! Ador sa mananc sanatos! Sper ca vom mai vorbi despre acest subiect…
Fara cascaval o s-o mananc maine :) dar adaug si 3 rosii taiate mic. Merci :)
@Elisa-cu mare drag. Pofta buna.