Ingrediente: 300 gr faina, 200 gr smantana, 200 gr unt, un praf de sare, rahat
Mod de preparare: Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucatele, smantana si praful de sare. Se framanta un aluat care se da la rece o noapte.
Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de 5 cm pentru a se obtine cornulete foarte mici si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasuceste cu un colt al patratului.
Se coc la foc potrivit si se tavalesc fierbinti in mult zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.
In loc de rahat se pot pune bucati de caise sau piersici din compot sau dulceata.
sigur 300 g faina?
Da, in manuscrisul mamei asa scrie.
in fotografie pareau unse cu ou,par mai apetisante
@laura-ai dreptate. Poti incerca cum doresti.
MULTUMESC PENTRU SCRISORICA,chiar aveam de gand sa le fac,dar am internat-o pe mama in spital si s-a rupt „filmul”,le voi face cand voi avea putin timp si iti voi spune cum au iesit.Nu stiu cum sa la fotografiez pt a le posta,cu telefonul?
@laura-sanatate mamei tale
multumesc pt urarile se insanatosile adresate mamei,maine incep analize si apoi vom vedea ce are,sper sa fie doar fierea