Crochete de cascaval

Ingrediente: 150 gr branza telemea desarata, 100 gr cascaval, 3 linguri faina, 2 oua.

Mod de preparare: Branza si telemeaua se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se amesteca cu faina si ouale. Se framanta si se tine la rece o ora. Se fac bile cat o nuca sau  baghete, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se pot servi cu cartofi copti sau prajiti, cu salata de rosii, varza, sfecla. Se consuma si ca aperitiv fara garnitura.

5 comentarii la „Crochete de cascaval”

  1. Da, in general sunt retete simple si la indemana tuturor. Sunt din alta epoca cand nu existau atatea ingrediente. Si totusi mamele si bunicile preparau delicatese.

  2. Iti multumesc ca mi-ai vizitat blogul sper sa incerci retetele,te adaug pe listuta mea de bucatarese :). O zi frumoasa iti urez !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *