Ca mama nu e nimeni

Mama este fiinta care ne da viata. Mama este fiinta cea mai buna din lume. Mama este persoana pe care nu o poti inlocui cu nimeni altcineva. Mama este unica. Printre multe alte calitati ale mamei se numara si aceea de buna gospodina. Si intr-o perioada in care singura carte de bucate era „Sanda Marin” si notitele facute in urma degustarilor de produse de la prieteni. Si uite asa am mostenit multe fituici ingalbenite de vreme cu retete mai mult sau mai putin complicate si cu ingrediente la indemana oricui. Cum este bine sa lasam in urma noastra ceva urmasilor, m-am gandit ca nu ar fi rau sa impartasesc aceste retete cu doritorii de prajituri si mancaruri simple, celor pasionati de statul in bucatarie, celor care iubesc arta culinara. Asa  a luat nastere acest blog, pe care-l dedic fiintei celei mai dragi – MAMA.

O parte din poze nu-mi apartin.

7 comentarii la „Ca mama nu e nimeni”

  1. Ghiocel,ce frumos vorbesti despre mama ta.Din fericire mama mea inca traieste, chiar daca de 20 de ani e nevazatoare.Parca vad si acum bunatatile preparate cu atata drag de sarbatori,cozonacii si painea abia scoase din cuptor,parca ma vad si acum,copil fiind cum ,,furam„ din crema de gris sau de cremes.Sarbatorile erau asa de frumoase!Scuza-mi greselile de ortografie,dar lacrimile batale vina… Mama ta traieste?

    1. @simona-din pacate mama mea de zece ani este acolo sus intre ingeri. Dar si asa ea este mereu prezenta in inima mea si asa va fi mereu. Imi pare rau de situatia mamei tale, dar chiar si asa, fii fericita ca inca-ti este alaturi.

  2. scuze, ca a aparut de 2 ori aceleasi ….Imi pare rau de mama ta.Dumnezeu sa o odihneasca in gradina RAIULUI! iar tie si familiei tale SARBATORI FERICITE,MULTA SANATATE ,FERICIRE……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *