Biscuiti si fursecuri de Craciun

Reteta 1: 200 gr unt, 300 gr faina, 100 gr zahar pudra, 2 galbenusuri, bicarbonat, coaja de lamaie. Puse pe planseta se framanta bine, se intinde, se taie cu diverse forme. Se coc la foc bun. Se pot lipi cate doua cu marmelada sau crema.

Reteta 2: 300 gr faina, 200 gr margarina, 100 gr zahar, lamaie, un ou, praf de copt se framanta, se lasa la odihnit 10 minute dupa care se taie cu forma sau rotite, se coc dupa care se pot lipi doua cate doua.
Reteta 3: 2 cesti (de cafea) cu zahar, 2 oua, 2 cesti de ulei, sae, lamaie, amoniac, faina cat cuprinde. Se freaca ouale cu zaharul si uleiul cate putin, apoi celelalte ingrediente si faina. Se fac fursecuri ce se pot lipi cate doua dupa coacere, cu gem sau crema.

4 comentarii la „Biscuiti si fursecuri de Craciun”

  1. @Irina draga, aceste trei retete nu sunt incercate de mine. Sunt copiate din caietul mamei si probabil din fuga a scris saracuta 100 in loc de 200 sau poate nu am inteles eu bine. In iarna aceasta o sa le incerc si eu. Ma bucur daca ti-au iesit fursecuri bune si frumoase. Corectez si in reteta. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *