ghiocel07 on 4 April 2014 - 985 views

Ingrediente: 300 g de Fusilli Băneasa, 2 fire ceapă verde, 2 fire usturoi verde, o legătură de spanac sau 1 caserolă baby spanac, o cutie roșii cuburi în bulion, sare, piper, ulei

Mod de preparare: se călește în puțin ulei ceapa și usturoiul tocat mare, se adaugă spanacul bine spălat, scurs și tocat (în cazul spanacului obisnuit), și se lasă să  se înmoaie. Se pun roșiile și jumătate din bulion și se amestecă. Se condimentează, se lasă să dea un clocot, se adaugă mărar tocat și se stinge focul. Se fierb pastele, se scurg și se repun în cratiță. 

Cine dorește poate da legumele prin blender, ca sosul să fie mai fin. Pastele Băneasa se servesc fie cu sos deasupra, fie amestecate în sos.

Un Comentariu la “Spirale cu sos de spanac”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gateste cu PASTE BANEASA si poti castiga premii frumoase | Diva In Bucatarie

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.