ghiocel07 on 3 March 2014 - 763 views

Ingrediente: 1 cutie fasole pentru salata (240 g fasole), 2 lg de cascaval ras, 2 lg susan, 3 catei de usturoi, zeama de lamaie, ulei, sare

Mod de preparare: Se pune fasolea intr-o strecuratoare, se lasa sa se curga si se clateste. Intre timp se macina susanul prajit. Se pune in tocator fasolea, susanul macinat, usturoiul pisat si 2 linguri de ulei.

Se toaca fin compozitia, se pun cca 2 linguri de cascaval ras fin si se amesteca cu lingura.

Se dauga zeama de lamaie si  sare dupa gust. Se serveste cu paine prajita.

Un aperitiv de post foarte bun cu ingrediente la indemana.

Un Comentariu la “Aperitiv cu fasole si susan”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Preparare de post

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.