Mamaliga in straturi la cuptor

Ingrediente: o cana de malai nu foarte plina, 3 cani cu apa, branza de burduf, cascaval, oua, carnat, kaizer, crenvusti, sare, ulei, unt

Mod de preparare: se taie carnatul si kaizerul feliute si se prajeste in putin ulei.

Se face manaliguta dupa reteta de baza, dar putin mai moale.

Se unge cu unt o forma rezistenta, se pune un strat de mamaliga,

se aseaza afumatura prajita,

se presara branza de burduf,

se pune alt strat de mamaliga.

Deasupra de fac cateva adancituri in care se sparg ouale.

Se presara cascaval ras

si se introduce la cuptor pana ouale sunt facute si cascavalul topit.

Un mic dejun de sambata foarte usor de facut si foarte bune bun.

Pofta buna!

2 comentarii la „Mamaliga in straturi la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *