Mazare cu piept de pui

Ingrediente: o punga mazare congelata, un piept de pui, un morcov, o ceapa, o rosie, sare, marar, ulei

Mod de preparare: se caleste in putin ulei ceapa tocata si morcovul feliat.

Se adauga pieptul de pui taiat bucati

si se lasa sa se inabuse. Se condimenteaza dupa gust.

Se pune mazarea verde sau congelata (cea de la Lidl este foarte buna) si se fierbe cat este nevoie.

La sfarsit se pune si rosia tocata marunt (eu am pus si bulion),

se mai lasa pe foc cca 15 min sa scada zeama.

Inainte de servire se pune marar tocat.

Se serveste cu muratura.

Pofta buna!

3 comentarii la „Mazare cu piept de pui”

    1. @Andreea-nu am adaugat apa decat la sfarsit cand am pus pasta de rosii diluata cu apa. Se poate face si sos mai mult, merge oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *