Kiwi tras in ciocolata

Pentru ca mi-a ramas ceva ciocolata de la Prajiturele fantezie si cosul meu cu fructe avea cateva kiwi si banane, am facut o combinatie dulce, racoroasa si aratoasa, numai buna pentru pofticiosi.

Ingrediente: 2 tablete de ciocolata amaruie, 4 buc kiwi, o lingurita de ulei, cateva bete de frigarui taiate in jumatate.

Mod de preparare: se rupe ciocolata bucatele,  se curata fructele si se taie in grosimea dorita, dar atentie sa se poata introduce prin latura lor betisorul.

 

Se pune la topit ciocolata la bain-marie cu o lingurita de ulei dupa care se toarna intr-un bol mai adanc.

 

Se usuca feliile de kiwi cu hartie prosop, se pun pe bat si se inmoaie in ciocolata topita. Se scurge surplusul de ciocolata dupa care se introduc betele intr-un mar pentru a se intari ciocolata. Poate aveti si alta idee, mie aceasta mi-a fost la indemana.

 

Daca nu este nimeni prin preajma sa fure din „productia” de acadele, se obtin destul de multe, numai bune pentru un desert mai altfel sau pentru o aniversare a copiilor nazdravani.

Va servesc cu o floricica :) din vaza  mea improvizata. Abia astept sa folosesc si alte fructe in aceasta combinatie. Delicios!

8 comentarii la „Kiwi tras in ciocolata”

    1. Multumesc Carmen. Ideea nu-mi apartine, am vazut ceva asemenator pe multe bloguri si mi-a raman in memorie, chiar mi-a placut Originalitatea este numai de prezentare.

  1. Continuii sa ma minunez cand intru pe blogul d-voastra. v-am lasat un mesaj acu cateva saptamani.. nu stiu daca va amintiti… Asi dori sa va cer permisiunea sa postez cateva dintre retetele d-voastra pe blogul meu (testate de mine, bineinteles). Este in limba engleza si e un bebelus deocamdata :). Numai bine! astept raspunsul d-voastra

    1. @andreea-poti sa postezi retetele testate de tine, dar sa pui link cu sursa. Succes in cresterea „bebelusului”…. si te astept cu noi impresii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *