Cornulete cu nuca

Ingrediente: 3oo gr faina, 200 gr unt sau margarina, 100 gr zahar tos, 2 oua, 2 linguri de nuci macinate, zahar vanilat si 1/2 pachet praf de copt

Mod de preparare: Se mixeaza spuma untul cu zaharul, zaharul vanilat si ouale, se adauga faina amestecata in prealabil cu nuca macinata si praful de copt. Se framanta bine, daca este nevoie se mai adauga faina, rezultand un aluat omogen. Se formeaza cornutele mici care se coc in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptor preancalzit la temperatura mica.

Cand cornuletele s-au copt se tavalesc prin zahar pudra vanilat.

Reteta este din caietul mamei mele.

4 comentarii la „Cornulete cu nuca”

  1. Foarte bine arata, am furat si eu una, bune rau. Daca nu te superi voi incerca reteta ta. Multumesc de pe acuma. Sa mai faci Ghiocel !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *