Paine in ou

La cererea unui consumator:

Se bat cu furculita 4 oua intr-o farfurie adanca. ( Oul batut se poate inmulti cu putin lapte rece) Se sareaza si se bate in continuare. Se incinge ulei intr-o tigaie adanca. Se da flacara la moderat. Se taie painea felii de grosimea unui deget. Se inmoaie felia de paine in oul bine batut, se scurge bine si se introduce in uleiul incins. Se lasa pana se coace pe o parte, se intoarce, se prajeste si pe aceasta parte dupa care se scoate pe o farfurie intinsa. Atentie la ulei sa nu va accidentati. Se obtin cca 10 felii de franzela in ou. Se servesc cu ceai sau lapte. Este un mic dejun foarte bun si consistent.

3 comentarii la „Paine in ou”

  1. uau eu am doar 12 ani si dupa ce am citit aceasta reteta mi-a iesit asa pufoasa si gustoasa. Acum stiu ce sa gatesc data viitoare cand voi ramane singura acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *