Supă cremă de legume în oala sub presiune Tefal

Ingrediente: o pungă legume congelate, 2 cartofi, 2-3 căței de usturoi, sare, smântâna pentru gătit, pătrunjel

Mod de preparare: Se pun legumele în oala minune (Tefal CY505E30 One Pot), se adaugă cartofii curățați și tăiați bucăți mai mari, se sărează, se toarnă 1 litru apă cât se poate de caldă, se închide capacul, se setează presiune medie 20 minute și se pornește. Când este gata se elimină aburul, se deschide capacul și se transferă supa în alta oală. Se mixează, se adaugă smântâna pentru gătit și usturoiul dat prin presă, se condimentează cu sare (dacă mai este nevoie).

Se servește cu pătrunjel verde tocat și crutoane. Bineînțeles că se pot folosi și legume proaspete dar uneori timpul este inamicul public numărul unu. În plus legumele congelate sunt foarte bune și la îndemână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.