Friteuza cu aer cald

De ceva timp mi-am făcut cadou, la insistențele prietenelor mele, o oală minunată. Este vorba de Friteuza cu aer cald. A mea este Cosori dar sunt multe alte mărci. Are 5,5 litri cu o putere de 1700 W. Ce-mi place este coșul pătrat, mult mai încăpător decât unul rotund.

Cu friteuza cu aer cald se pot găti mâncăruri folosind foarte puțin ulei sau deloc. Mâncărurile sunt astfel mai sănătoase și nu-și pierd gustul delicios și crocant. Fluxul de aer încălzit prepară mâncarea mult mai repede decât în modul tradițional în baie de ulei. În plus nu face miros și fum în bucătărie. ea prepară și tu poți face altceva în același timp.

De când am cumpărat-o am făcut brioșe dulci

brioșe aperitiv,

cartofi prăjiți,

crochete din piept de pui,

pulpe de pui prăjite,

melcișori din foietaj,

pateuri cu brânză,

ardei copți,

cabanos,

cartofi wedges și cârnăciori proaspeți prăjiți, gata pentru plecat la iarbă verde.

Urmează multe alt preparate…..

Sunt foarte mulțumită de achiziție, pe lângă faptul că este mai sănătos, este și mai comod și mai practic. Vara când este foarte cald, este o minune să nu stai la aragaz prăjind diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.