ghiocel07 on 18 June 2019 - 307 views

Ingrediente: aluat foietaj de la Lidl (275 g), 175 g brânză dulce+telemea, mărar, 1 gălbenuș de ou

Mod de preparare: Se dezgheață aluatul la temperatura camerei, se întinde pe planșetă și se taie pătrate de cca 9 cm. Într-un castron se pune brânza dulce, se rade telemeaua și se amestecă cu mărarul. Pe fiecare pătrățel se pune o lingură de brânză și se pliază, marginile presându-se cu o furculiță.

Se pun pateurile în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu gălbenuș bătut cu o linguriță de lapte.

Se coc cam 15-20 minute la foc mediu, până sunt frumos colorate.

Un aperitiv simplu de făcut, la mine nu lipsește aluatul foietaj din congelator 🙂 Oricând este binevenit la pateuri dulci sau sărate, la melcișori sau aperitiv cu cârnaț…..

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.