ghiocel07 on 13 July 2018 - 266 views

Ingrediente: 500 g zmeură (eu am avut gata congelată), 200 g lapte condensat, 250 ml smântână pentru frișcă, 3 linguri miere sau 150 g zahăr pudră

Mod de preparare: Se pun toate ingredientele, mai puțin frișca, în vasul blendărului și se mixează până fructele congelate sunt pasate și compoziția devine cremoasă (fructele trebuiesc neapărat să fie congelate).

Se bate frișca și treptat se încorporează crema de fructe rezultată prin blenduire. Dacă frișca nu se bate bine se poate adăuga un plic de întăritor de frișcă. Se pune înghețata în caserolă și se dă la congelator.

Pentru servire se scoate din congelator mai repede cu 5-10 minute pentru a se porționa frumos.

Este o înghețată cremoasă, colorată și aromată.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.