ghiocel07 on 24 June 2018 - 757 views

Ingrediente: 200 ml frișcă lichidă, 200 ml lapte condensat, 200 g cremă de ciocolată cu alune

Mod de preparare:  Se bate bine frișca. Într-un castron se amestecă laptele condensat cu crema de ciocolată,

se adaugă o lingură de frișcă și se omogenizează. Se toarnă acest amestec peste frișca bătută, se mixează ușor.

Se toarnă compoziția într-o caserolă și se tine la congelator peste noapte.

Înainte de servire se scoate caserola din congelator pentru 5 minute și cu lingura de înghețata se umplu cupele

sau cornetele de înghețată 🙂

Este o înghețată care se face ușor, este cremoasă și foarte aromată. Poftă bună!

 

 

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.