ghiocel07 on 6 June 2018 - 409 views

Ingrediente: 1 cutie mascarpone (250 g), 200 ml smântână pentru frișcă, 1 lingură zahăr pudră, esență de vanilie, pișcoturi, cafea, căpșuni, ciocolată

Mod de preparare: Se pun într-un castron: mascarpone, frișca lichidă, zahărul și vanilia și se bat cu telul până crema devine consistentă. Nu prea mult să nu se taie.

Se montează paharele: bucăți de pișcot înmuiat în puțină cafea, un strat de cremă, ciocolată rasă sau așchii din comerț, căpșuni feliate pe marginea cupei și câteva în interior iar câteva bucăți de pișcot și un ultim strat de cremă.

Se decorează cu ciocolată și căpșuni.

Se dau cupele la rece pentru 2-3 ore.   Un desert dulce dar și răcoros 🙂

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.