ghiocel07 on 16 May 2017 - 411 views

Ingrediente: 300 g brânză de vaci, 2 linguri griș 2 ouă mici, o mână stafide, 2 linguri zahăr tos fin, 2 plicuri zahăr vanilat, puțin unt

Mod de preparare: Brânza de vaci se scurge bine de zer și se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, stafidele și gălbenușul. În compoziția obținută se încorporează albușul bătut. Totul se toarnă într-o formă ceramică sau yena unsă bine cu unt. Se coace în cuptorul încălzit cca 20-30 minute la foc mediu.

Budinca se servește pudrată cu zahăr sau cu dulceață. Poftă bună!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.