ghiocel07 on 27 January 2017 - 976 views

Ingrediente: 5-6 buc sfeclă, 1 linguriță chimen, oțet, hrean ras, sare

Mod de preparare: Se spală bine sfecla de eventualele urme de pământ și se pune la fiert în apă rece. Pentru că fierbe destul de greu se folosește o oala sub presiune. Când este gata se scoate din oală, se lasă putin să se răcească (cât s-o putem ține în mână) după care se curăță. Se taie în patru fiecare bucată și se feliază cu o răzătoare bună. Eu folosesc Răzătoarea Boerner, foarte veche dar foarte bună încă. Se adaugă semințe de chimen, sare, hrean ras și oțel diluat după gustul fiecăruia.

Mie-mi place foarte mult salata de sfeclă, este sănătoasă și mai diversificăm murăturile din perioada de iarnă.

Taguri: , ,

Un Comentariu la “Salată de sfeclă cu hrean”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Conserve pentru iarnă

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.