ghiocel07 on 19 January 2017 - 1,124 views

Ingrediente: 440 g făina, 200 g unt, 150 g zahăr, 2 gălbenușuri, 2 linguri de smântână, 1 lg esență de vanilie.

Mod de preparare: Untul moale se mixează cu zahărul, până la topirea acestuia.

Se adaugă smântâna (eu am pus iaurt gras), gălbenușurile, vanilia și se amesteca bine.

Se curăță pereții vasului, se adaugă făina și se mixează încet până toată este încorporată.

Se scoate aluatul pe planșetă și se mai frământă puțin formându-se o bilă care se împarte în patru bucăți și se dau la rece pentru cel putin o oră.

Aluatul astfel împărțit se va lucra mai ușor. Se întinde câte-o foaie și cu forma dorită se decupează zâmbăreți.

Biscuiții se așează în tava acoperită cu hârtie de copt și se coc în cuptorul încălzit la temperatură medie cam 15-20 de minute până devin puțin auri la suprafață.

Sunt foarte aromați și buni lângă o cană cu lapte,

cafea sau de ce nu, cu sos de ciocolată 🙂

Se păstrează în cutie de metal sau orice alt recipient.

Și pentru o față comercială, zâmbăreață se pot unge cu ou bătut.

Rețeta este de pe blogul Pe masa din bucătărie, unde prietena mea Liana ne prezintă biscuiți ștampilați. Mulțumesc Liana pentru rețetă.

Can I Start metandrostenolon Bodybuilding in My 50s?

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.