ghiocel07 on 9 January 2017 - 414 views

Ingrediente: 500 g aripioare+piept de pui, sare, piper, praf de usturoi, boia iute, 2 linguri ulei+făină, ulei și fulgi de porumb (Cornflakes) pentru prăjit

Mod de preparare: Se taie aripioarele în două după ce au fost eliminate vârfurile. Se pun într-un castron și se condimentează cu ingredientele dorite, în cazul meu: sare, piper, praf de usturoi, boia iute.

Se toarnă 2-3 linguri de ulei și se amestecă foarte bine astfel încât carnea să fie bine “unsa”. Se acoperă castronul cu folie alimentară și se ține la frigider o oră.

În trei castroane se pune făina, ouăle bătute și fulgii de porumb zdrobiți.

Se trec aripioarele prin făină, ou și fulgi de porumb

după care se pun în ulei încins să se prăjească la foc mediu pentru a se pătrunde și în interior.

Între timp se prăjesc cartofi pai și se face un sos de usturoi cu iaurt

Și pentru că aveam și un piept de pui am făcut și Crispy Strips

Foarte bune și mult asemănătoare cu cela de la KFC.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.