ghiocel07 on 4 December 2016 - 1,024 views

Ingrediente: 500 ml lapte, 2-3 linguri zahăr, 5 linguri griș, esența de vanilie, ciocolată

Mod de preparare: Se pune laptele la fiert cu zahărul într-o cratiță non-aderentă. Când începe să fiarbă se adaugă grișul în ploaie și se amestecă în continuu cu o spatulă, să nu se facă cocoloașe. Se lasă pe foc mic până grișul este fiert și compoziția începe să se întărească. Se trec castroanele printr-un jet de apă rece, se toarnă grișul, se lasă să se răcorească după care se presară deasupra ciocolată rasă/fulgi de ciocolată/picături de ciocolată.

Grișul cu lapte și ciocolată se servește călduț sau rece după preferință.

Un Comentariu la “Griș cu lapte și ciocolată”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Griș cu lapte și jeleu de kiwi

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.