ghiocel07 on 11 October 2016 - 1,857 views

Ingrediente: aluat foietaj (eu am folosit de la Lidl), unt de arahide, zahăr pudră

Mod de preparare: se întinde aluatul și se unge în strat subțire cu unt de arahide. Se rulează (eu am rulat pe latura mare), se împachetează în hârtia aluatului și se dă la frigider să se întărească. Cu un cuțit ascuțit se taie felii de cca 1,5 cm, se aplatizează puțin și se pun în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se lasă puțină distanță între ele, vor creste. Se coc în cuptorul încălzit la temperatură medie cca 15-20 min.

Se lasă putin să se răcească după care se transferă pe platou.

Se servesc pudrate cu zahăr sau dulceața de vișine 🙂

Se fac repede dacă aveți în permanență aluat foietaj în congelator.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.