Pateuri cu cașcaval

Cele mai la îndemână aperitive sunt cele cu aluat foietaj. Că sunt cu cabanos, cu cașcaval, cu telemea sau șuncă, acestea se fac foarte simplu, cu ingrediente care de obicei nu lipsesc din frigiderul nimănui.

Ingrediente: 1 pachet foietaj 275 g, cașcaval, 1 ou, susan, mac, chimen

Mod de preparare: Se desface aluatul și se taie cu rola în 8 dreptunghiuri.

La capătul fiecăruia se pun bucăți de cașcaval, se ung cu apă laturile opuse, se împachetează și se „capsează” cu furculița.

Pateurile se pun în tava tapetată cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut și se presară chimen, susan sau mac, după preferință.

Se coc în cuptorul încălzit la temperatură medie cca 20 min, până devin rumene și frumoase.

Un aperitiv simplu și ușor de realizat.

 

Poftă bună!

Un gând despre „Pateuri cu cașcaval”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *