Tiramisu cu căpșuni

Ingrediente: 500 g căpșuni, 200 ml frișcă lichidă, 250 g mascarpone, 20-25 buc pișcoturi, 4 lingurițe zahăr pudră, cafea

Mod de preparare: Se bate spuma frișca cu zahărul, se adaugă mascarpone și se mai mixează 1-2 minute. Se pun căpșunele tăiate bucățele, se mixează foarte puțin pentru omogenizare. O formă se capitonează cu folie alimentară, se așează pișcoturile date prin cafea, se acoperă cu jumătate din crema făcută anterior, se pun bucățele de căpșuni, se acoperă cu restul cremei. Deasupra se așează un nou strat de pișcoturi date prin cafea, se acoperă cu folia alimentară și se dă la frigider.

Eu am avut căpșuni cam acre așa că am pus 6 lingurițe de zahăr.

Fiecare după gust. Este o variantă bună la fructele acre, precum am nimerit noi căpșunele. Eu am denumit aceasta prăjitură, tiramisu.

2 comentarii la „Tiramisu cu căpșuni”

    1. @Laura C-este o prăjitură foarte aromată, deși nu este clasicul tiramisu, dar nu știam cum să-i spun :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *