Ingrediente: legături de pătrunjel/mărar/leuștean

Mod de preparare: Se curăță pătrunjelul/mărarul/leușteanul, se spală în câteva ape, se presează în prosop pentru eliminarea surplusului de apă sau se folosește uscătorul de salată.

Se toacă după preferință și se pun verdețurile în caserole de plastic. Eu folosesc un tocător electric.

Se un capace, se scriu etichete și se introduc la congelator. La nevoie se ia cu furculița din caserolă și se pune în mâncare. Pătrunjelul/mărarul/leușteanul este verde, parcă atunci cules. Este o modalitate de a avea verdețuri proaspete tot timpul anului, nu putem merge chiar în fiecare zi la piață 🙂

2 comentarii la “Cum se păstrează pătrunjelul/mărarul/leușteanul pentru iarnă”

  1. Multumim pentru pont!

  2. @Laura C – cu mare drag. Eu folosesc această metodă și vara când am mai multe verdețuri.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.