ghiocel07 on 26 February 2016 - 1,420 views

Ingrediente: aluat foietaj de la Lidl, magiun de prune, ou, lapte

Mod de preparare: Se întinde aluatul pe planșeta pudrată cu făina și se taie în două pe lung. Fiecare fâșie se taie în dreptunghiuri de cca 10 cm și din nou fiecare în două triunghiuri.

Pe latura mare a triunghiului se așează cu lingurița magiun de prune și se rulează formându-se cornulețul (am obținut astfel 16 cornulețe).

Se așează în tava tapetată cu hârtie de copt, se ung cu gălbenuș de ou amestecat cu lapte și se coc la foc mediu aproximativ 10 min.

Cornulețele se lasă să se răcorească în tavă după care se transferă pe un platou.

Se pot pudra sau nu cu zahăr farin. Eu le-am lăsat simple.

Cornulețele sunt foarte bune, se prepară repede iar dacă aveți poftă de ceva dulce este soluția perfectă.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.