ghiocel07 on 23 January 2016 - 1,267 views

Ingrediente: 1 pachet aluat de foetaj, 400 g urdă, 2 ouă, stafide, 130 g zahăr, finesse de lămâie

Mod de preparare: Se dezgheață aluatul la temperatura camerei sau în frigider. Într-un castron se amestecă urda cu ouăle, zahărul și stafidele până se obține o compoziție omogenă.

Dacă este prea apoasă se adaugă 1-2 linguri de griș.

Se întinde aluatul, pe una din margini (eu am pus pe latura mică) se  pune compoziție de urdă, se presară puțin griș,

se rulează aluatul până se acoperă urda

și se obține un rulou după care se taie cu rola și se sigilează cu puțină apă.

Eu am obținut 4 rulouri care se pun pe o tavă și se țin la frigider să se întărească aluatul. Se taie fiecare rulou cu un cuțit ascuțit în bucăți după mărimea dorită, se crestează deasupra și se așează într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Pateurile se ung deasupra cu gălbenuș bătut cu 1-2 linguri de lapte și se coc la foc potrivit până sunt frumos rumenite deasupra.

Pateurile se servesc calde sau reci pudrate sau nu cu zahăr.

Simplu, gustos și la îndemână!

bodybuilding promotions buy hcg injections bodybuilding promotions

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.