ghiocel07 on 1 December 2015 - 2,077 views

Ingrediente: aluat foietaj, cabanos (salam), telemea sărată, pastă de ardei iute

Mod de preparare: Se întinde aluatul foietaj, se unge cu pasta de ardei, se presară cabanos/salam tăiat cubulețe și deasupra telemea rasă. Se rulează foietajul, se taie bucăți de 4-5 cm și se așează în “picioare” în tava de brioșe îmbrăcată în hârtiuțe sau în forme de silicon. Se coc în cuptorul încins până prind culoare.

Taguri:

Un Comentariu la “Brioșe din foietaj cu cabanos și telemea”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Covrigei, sărățele, pateuri …..

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.