ghiocel07 on 17 November 2015 - 605 views

În fiecare toamnă cumpăr un dovleac cu gândul de a face o prăjitură dar în cele din urmă ajunge în cuptor. Se taie dovleacul, se curăță de semințe, se taie bucăți, se pune într-o tavă și se coace în cuptorul încins.

Este gata în 35-40 minute, dar se poate încerca cu o scobitoare.

Și cum dovleacul a fost cam mare poate din jumătate fac un chec aromat.

Nici nu știți ce frumos miroase în bucătărie…..

Un Comentariu la “Dovleac copt”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rețete cu dovleac

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.