ghiocel07 on 30 October 2015 - 1,097 views

Ingrediente: 3 mere, 1 plic zahăr vanilat cu scorțișoară, ciocolată amăruie, nucă, stafide, unt

Mod de preparare: se spală merele, se taie un capac și se scobesc fără să fie străpunse în partea opusă. Se unge o formă de copt cu unt, se așează merele, se pudrează interiorul cu zahăr vanilat cu scorțișoară și se umplu în straturi cu ciocolată, nucă, stafide. La final se adaugă încă un strat de zahăr vanilat cu scorțișoară și o bucățică de unt. La fel și peste untul din vas.

Se pune vasul în cuptorul încălzit în prealabil și se lasă la foc mediu până merele sunt coapte.

Merele umplute și coapate se servesc simple sau cu o cupă de înghețată.

cialis sans ordonnance

Taguri:

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.