ghiocel07 on 3 October 2015 - 1,458 views

Ingrediente: 2 polonice fasole din cea fiartă pentru zacuscă, ulei, 1 cățel de usturoi, sare, boia dulce, bacon, ceapă verde, lămâie

Mod de preparare: Se scurge fasolea de zeamă dar nu foarte tare, se transferă în tocător, se pune ulei și se transformă într-o pastă fină. Se adaugă usturoiul dat prin presă sau pasat cu sare, se condimentează după gust. Dacă pasta este prea vârtoasă, se adaugă ulei, puțin din zeama în care s-a fiert fasolea și uleiul rezultat din prăjirea baconului.

Se pune totul într-un castron, se decorează cu bacon și se servește cu ceapă roșie tocată și stropită cu zeamă de lămâie. Poftă bună!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.