ghiocel07 on 15 August 2015 - 1,888 views

Ingrediente: dovlecei, sare. piper, boia, ouă, pesmet, făină, smântână, susan

Mod de preparare: Se spală dovleceii și se taie baghete. Se condimentează cu sare și piper (eu am avut sare cu piper de la Bad Ischl) și se lasă cca 10 min într-un vas.

Între timp se pregătesc 3 vase pentru: făină, ou bătut cu smântâna și pesmet amestecat cu susan. Baghetele se trec pe rând prin cele trei vase după care se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se stropesc cu ulei prin pulverizare și se introduc în cuptorul preîncălzit pentru cca 30 min la temperatură medie, până devin frumos rumene.

Baghetele de dovlecei se servesc cu salată sau Sos de iaurt – Tzatziki.

Un prânz ușor și sănătos.

Sincer mie-mi plac mai mult dovleceii prăjiți dar așa sunt mai sănătoși……

Un Comentariu la “Baghete de dovlecei”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Paste cu legume - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.