ghiocel07 on 11 July 2015 - 1,308 views

Ingrediente: 4 ouă, 1 bucată cârnaț chorizo mai uscat, 50 g brânză cremoasă, 1 ceapă mică roșie, sare, piper, boia dulce.

Mod de preparare: Se pune un strop de ulei în tigaie și se toarnă ouăle bătute cu puțină sare și brânza cremoasă tăiată cubulețe. Se lasă puțin să se prindă ouăle după care se așează deasupra ceapă tocată felii subțiri și cârnațul chorizo feliat.

Se așează capacul pe tigaie și se lasă până ce omleta este gata.

Se lasă puțin în tigaie să se odihnească după care se scoate pe farfurie.

Frumoasa, aromata și delicioasa omletă se servește la mic dejun sau cină alături de o salată de sezon.

Poftă bună!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.