ghiocel07 on 11 June 2015 - 1,180 views

Ingrediente: 500 g carne tocată amestec porc+vită, 3 căței de usturoi, sare, piper, 2 oua, 4 linguri pesmet, ulei pentru prăjit

Mod de preparare: Carnea tocată se amestecă cu usturoiul pisat,ouăle, condimentele și pesmetul. Se formează chifteluțele, pe unele le-am dat prin faină, pe altele nu,

și se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe hârtie prosop pentru eliminarea surplusului de ulei după care se transferă într-o farfurie.

Poftă bună! Data viitoare o să le fac la cuptor.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.