Cartofi cu ou și brânză

Ingrediente: 5 cartofi medii, 4 ouă, telemea, sare, piper, boia, ulei

Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se scot în apă rece, se curăță și se taie pe lung (pai). Se pune la încins uleiul  în care se prăjesc cartofii feliați. Se bat ouăle într-un castron se condimentează cu sare și piper și se toarnă peste cartofii prăjiți. Se lasă în cratiță până se prinde oul. Se scoate „plăcinta” pe o farfurie, se presară telemea rasă și deasupra puțină boia.

Se servește cu salată sau murături.

4 comentarii la „Cartofi cu ou și brânză”

  1. mmm, imi aduce aminte cu drag de cartofii facuti de mamaie. o sa fac si eu diseara.

    ce frumos o sa fie cand alexandru o sa isi aduca la fel aminte de bunatatile facute de bunica lui!

    1. @andreea-depinde cum vor mai fi timpurile când ajunge el mare. Poate mănâncă pastile în loc de „ciulama” :)

  2. eu vreau sa cred ca daca in familie se mananca ciulama, pastilele nu vor fi asa interesante. si cum si cristi pare a fi si el pasionat de gatit, are sanse mari sa ocoleasca pastilele :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *