ghiocel07 on 28 January 2015 - 1,314 views

Ingrediente: 350 g făină, 200 g margarină, 100 g zahăr tos, 2 ouă, 4 linguri de alune măcinate (nuci), zahăr vanilat, 1/2 pachet praf de copt

Mod de preparare: Se mixează spumă margarina cu zahărul, zahărul vanilat și ouăle, se adaugă faina amestecată cu alunele și praful de copt. Se scoate pe planșetă și se frământă cu făină până se obține un luat omogen de consistența plastelinei. Se înfoliază și se ține la frigider 1-2 ore după care se formează cornulețe mici care se coc în tava tapetată cu hârtie de copt, în cuptor preâncălzit la temperatură medie. Când cornulețele sunt puțin aurii pe margine, se scot din cuptor și se tăvălesc prin zahăr pudră vanilat.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.