ghiocel07 on 22 January 2015 - 1,257 views

Ingrediente: paste făinoase (eu am avut pătrate mari), 200 g carne slabă de porc, 1 lingură pasta de ardei, 3 căței de usturoi, sare, piper, cașcaval, mărar, lămâie

Mod de preparare: Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, se scurg sub jet de apa rece pentru a opri procesul de gătire. Se taie carnea fâșii subțiri și se trage în tigaia unsă cu putin ulei. Se condimentează cu sare și piper. În 8-10 minute, amestecând încontinuu, este gata. Se adaugă pasta de ardei, usturoiul dat prin presă, putină apă și se lasă să se înăbușe sub capac. La sfârșit se storc câteva picături de lămâie. Se toarnă amestecul peste pastele fierte,

se presară cașcaval ras, mărar tocat mărunt și se amestecă.

Se servesc pastele într-o farfurie adâncă cu fâșii de cașcaval și piper proaspăt măcinat.

Poftă bună!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.