ghiocel07 on 16 January 2015 - 1,415 views

Ingrediente: 300 g carne de porc fără grăsime, 2 cepe, roșii decojite din conservă (eu am avut la congelator), 4 căței de usturoi, 1 frunză dafin, pătrunjel, ulei, pastă de gulaș, mălai pentru mămăliguță

Mod de preparare: Se curăță și taie ceapa julien. Se călește împreună cu usturoiul feliat, într-o lingură de ulei. Carnea se spală, se tamponează cu hârtie prosop și se dă prin făină/amidon. Se adaugă la ceapa și usturoiul călit. Se amestecă, se lasă câteva minute împreună, se adaugă o cană de apă, se pune capacul și se fierbe la foc mic. Se amestecă și se completează cu apă la nevoie. Se pun și roșiile decojite. Când carnea este fiartă, se condimentează, se adaugă o lingură de pastă de gulaș, o frunză de dafin și se mai dau câteva clocote.

La final se presară pătrunjel tocat. Se servește cu mămăliguță.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.