ghiocel07 on 29 August 2014 - 4,357 views

Ingrediente: corcodușe roșii, zahăr

Mod de preparare: se spală corcodușele, se scot sâmburii (cu mâna) și se dau prin blender. Se cântăreste pasta rezultată, se pune într-un vas neaderent și se adaugă zahărul. Eu am avut 2 kg pastă de corcodușe și am pus 1 kg zahăr. Se pune compoziția la fiert la foc potrivit și se spumează din  când în când. Cand gemul este suficient de gros se stinge focul, se pune în borcane uscate care se căpăcesc. Se lasă să se răcească după care se pun în cămară.

O bunătate pentru la iarnă!

Taguri: ,

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.