ghiocel07 on 27 August 2014 - 2,378 views

Ingrediente: 275 g branză de vaci, 200 g unt, 275 g făină, o linguriță de sare, o linguriță chimen măcinat, gălbenuș de ou pentru uns sărățelele, deasupra, mac, susan, semințe de chimen pentru presărat

Mod de preparare: Se amestecă ingredientele pentru aluat și se înfășoară în folie alimentară. Se ține la frigider pentru cel puțin o oră. Se poate ține la frigider chiar și o zi, două.
Se întinde o foaie, se aranjează cu ruleta, se unge cu gălbenuș, se presară chimen, susan, mac, se taie bețișoare, se pun în tavă și se coc la foc  moderat.

Mulțumesc Micule pentru rețetă, chiar sunt excelente.

 

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.